Miradent® е професионална серия от продукти за грижа за устната кухина от портфолиото на Hager&Werken (Германия) - семейна компания основана през 1946 г.

Miradent® - практични продукти за орална хигиена разработени от зъболекари и използвани в ежедневната им практика.  

Miradent® - всичко за грижата за устната кухина, зъбната профилактика и естетика  

Miradent® е част от асортимента предлаган от Химтрейд-Комет - семейна компания създадена през 1993 г., ексклузивен търговски представител на редица водещи фирми в производството на дентални продукти, както и дистрибутор на висококачествени лекарствени средства, хранителни добавки, медицинска и стоматологична апаратура.

„Химтрейд-Комет“ близо 30 години работи със стоматолози от цялата страна, доставя дентални продукти от най-висок клас, и предоставя специализирани курсове за развитие на професионалната квалификация на лекарите по дентална медицина.  

 „Химтрейд-Комет” работи за изграждането на силни и дълготрайни партньорски отношения с своите клиенти. Компанията е сертифицирана съгласно изискванията на стандарт EN ISO 9001:2015 за управление на качеството. Всички предлагани продукти притежават знак за съответствие на продукта - CE маркировка.

Liquid error (layout/theme line 139): Could not find asset snippets/social-login.liquid